Publicitātes foto

Piesienam dūšu pēc saldajiem svētkiem! Kreftīgs maltās gaļas ēdiens ar pipariņu 0

Valentīna diena ir saldi svētki. Kādam varbūt pat salkani? Lai nenošķebina, lūk – kreftīgs maltās gaļas ēdiens ar pipariņu.

Pikantā maltā gaļa ar rīsiem

Sastāvdaļas

1 sīpols,

1 liels burkāns,

3 ķiploka daiviņas,

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
NATO apsver būtiskas izmaiņas savā stratēģijā: izskan runas par preventīvu triecienu Krievijai 1
Lasīt citas ziņas

puse asā pipara (vai vairāk asākai garšai),

1 ēdamkarote eļļa cepšanai,

400 g malta cūkgaļa,

1 tējkarote sāls un 1/4 tējkarote malti melnie pipari,

CITI ŠOBRĪD LASA

2 bundžiņas konservēti tomāti savā sulā (800 g),

1/2 bundžiņa konservēti ananasi (250g),

1 ēdamkarote balzamiko etiķis,

250 g gargraudu rīsi.

Pagatavošana

Sagriež sīpolu mazos gabaliņos, burkānu – nelielos kubiciņos, sakapā ķiploka daiviņas un aso piparu (izņem piparam sēkliņas, ja vēlas mazāk asu).

Katlā uzkarsē eļļu, sagriezto sīpolu cep 5 min, līdz tas kļūst caurspīdīgs.

Pievieno sagriezto burkānu un cep 5 min (pielej nedaudz ūdeni pēc nepieciešamības).

Katlā liek ķiploku, aso piparu, malto gaļu, sāli, piparus, sautē vēl 10 min.

Pievieno konservētus tomātus, sautē 10-15 min, līdz burkāni ir gandrīz mīksti.

Iemaisa konservētus ananasus un sautē 5 min.

Pagaršo un pieregulē garšu, pieliekot vēl sāli, piparus, ja nepieciešams, un 1 ēdamkaroti balzamiko etiķi, lai līdzsvarotu saldumu no ananasiem.

Pasniedz ar rīsiem un sakapātiem zaļumiem pēc izvēles.

Recepti piedāvā mazumtirdzniecības tīkls CITRO

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.