Foto: SHUTTERSTOCK

Piesienam dūšu ar ķilavmaizītēm 0

Sastāvdaļas

• 200 g ķilavu

• 3 olas

• 1 ēdamkarote skābā krējuma

• 5 šķēles Latvijas maiznieka sēklu maizes • dilles

Reklāma
Reklāma

• maurloki

“Satraucošas ziņas, drīz tas sāks ietekmēt arī Latviju…” Sārts publicē potenciālo “darbības plānu”
“Vīruss izplatās kā ugunsgrēks!” Britos pieaug bailes par savu veselību
VIDEO. “Pasakaini Dziesmu svētki, tomēr, dārgie folkloristi, kas ir šis?” Liāna Langa neizpratnē par rusifikāciju svētkos
Lasīt citas ziņas

• dekorēšanai – lielogu dzērvenes un ķirštomātiņi

Pagatavošana

Olas izvāra cietas, atdzesē un sarīvē uz smalkas rīves. Tām piejauc skābo krējumu, arī nedaudz diļļu un sāls, rūpīgi samaisa. Masu ziež uz maizes šķēlēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

No ķilavām izņem asakas, satin rullītī, vidū ieliekot diļļu zariņu. Ķilavu rullīšus kārto uz maizītēm, kuras rotā ar pārgrieztām lielogu dzērvenēm vai ķirštomātiņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.