Foto – Bonappetit.lv

Pikantā tomātu biezzupa ar sieru un degvīnu 0

Pagatavošana

Sīpolu un ķiplokus notīrīt un sasmacināt. Papriku sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagreizt mazos kubiņos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu 9
Kokteilis
Ralfs Eilands atklāj kopā ar Lauri Reiniku ilgi glabātu noslēpumu 1
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Lasīt citas ziņas

Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu. Apcept tajā sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot papriku un cept 7-8 min, līdz paprika kļūst mīksta. Pievienot konservētus tomātus, degvīnu, čili mērci, rīvētu citrona miziņu, svaigi spiestu citrona sulu un sautēt vēl 5 min. Pievienot jūras kokteili un sautēt vēl 5 min. Pievienot pēc garšas sāli.

Saliet zupu porcijas šķīvjos, pārkaisīt ar sadrupinātu Fetaki sieru un sakapātiem pētersīļiem. Klāt pasniedz svaigu vai grauzdētu maizi.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.