Foto – Bonappetit.lv

Pikantā vistas zupa ar žāvētām plūmēm 0

Pagatavošana

Burkānus un sīpolu notīrīt. Krustnagliņas sadurstīt sīpolā. Puravu sagriezt uz pusēm. Plūmes, ja ir nepieciešamība, iemērkt aukstā ūdeni uz 1 st.
Vistas gaļu ielikt katlā, pārliet ar ūdeni un uzvārīt. Noņemt putas, pievienot burkānus, sīpolu, puravu, lauru lapas, smaržīgos piparus un sāli pēc garšas. Vārīt līdz vistas gaļa gatava. Vistas gaļu izņemt un sagriezt mazākos gabalos. Buljonu izkāst un atgriezt atpakaļ katlā. Buljonam pievienot rīsus, čili piparus un vārīt apm. 15 min. Pievienot plūmes un vistas gaļu un vārīt vēl 5-7 min.
Zupu pasniedz pārkaisot ar sakapātiem pētersīļiem.

Reklāma
Reklāma
Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
Mājas
Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
“Igaunija, Latvija vai Lietuva saņemtu…” NATO admirālis sūta skaidru signālu Maskavai par Baltijas valstīm
Lasīt citas ziņas

 
Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.