Foto – Bonappetit.lv

Pikantā vistas zupa ar žāvētām plūmēm 0

Pagatavošana

Burkānus un sīpolu notīrīt. Krustnagliņas sadurstīt sīpolā. Puravu sagriezt uz pusēm. Plūmes, ja ir nepieciešamība, iemērkt aukstā ūdeni uz 1 st.
Vistas gaļu ielikt katlā, pārliet ar ūdeni un uzvārīt. Noņemt putas, pievienot burkānus, sīpolu, puravu, lauru lapas, smaržīgos piparus un sāli pēc garšas. Vārīt līdz vistas gaļa gatava. Vistas gaļu izņemt un sagriezt mazākos gabalos. Buljonu izkāst un atgriezt atpakaļ katlā. Buljonam pievienot rīsus, čili piparus un vārīt apm. 15 min. Pievienot plūmes un vistas gaļu un vārīt vēl 5-7 min.
Zupu pasniedz pārkaisot ar sakapātiem pētersīļiem.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

 
Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.