Foto – Bonappetit.lv

Sviestā cepts cālis ar sīpolu ripām 0

Pagatavošana

Sviestu istabas temperatūrā sajaukt ar sinepēm un citronu sulu. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Sīpolu sagriezt plānās šķēlītēs.

Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
Kokteilis
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami
Lasīt citas ziņas

Vistu no iekšpuses ierīvēt ar sviesta maisījumu. Zem ādas pabāzt pirkstus un cenšoties nesaplēst ādu “atplēst” ādu no vistas. Zem ādas pabāzt sīpolu ripiņas un ar koka irbulīšiem saspraust vistu, lai sīpoli neizkustas cepšanas laikā. Ar pārējo sviesta maisījumu apmsērēt vistu no ārpuses.

Cep cāli cepeškrāsnī 190 grādos apm. 1,5 st. Pēc 45 min. cāli apliet ar sulu, kas izdalijās cepšanas laikā. Atkārtot ik pa 10-15 min.

Pasniedz uzreiz, kamēr vista kraukšķīga.

Kā piedevu pasniedz ceptu dārzeņus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.