Pikantais jēra stilbiņš ar dārzeņiem
 0

Sastāvdaļas:Jēra stilbiņš, burkāni, zirņu pākstis. Marinādei: romiešu ķimenes, čili pipari, malti melnie pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Lasīt citas ziņas

Jēra stilbiņu sadala, ieberzē ar romiešu ķimenēm, čili pipariem, sāli un melnajiem pipariem. Uz karstas pannas strauji apcep. Pēc tam pusstundu turpina cept 120 – 130 grādus karstā cepeškrāsnī. Nelielus burkāniņus un jauno zirņu pākstis uz pāris minūtēm iemērc karstā ūdenī. Kad jēra gaļa gatava, to noliek atpūsties. Pa to laiku burkānus un zirņu pākstis apviļā jēra gaļas cepeša sulā. Dārzeņus un gaļu kārto uz šķīvja. Pārlej ar jēra gaļas mērci.

 

Gatavoja kafejnīcas “Illy” pavārs Valdis Matvejs.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.