Foto: Aija Geida

Pikantais tomātu čatnijs – labi garšo ar grilētu gaļu 0

Sastāvdaļas
• 500 g tomātu
• 250 g sarkano sīpolu
• 2 ķiploka daiviņas
• 2 cm ingvera saknes
• 100 g brūnā cukura
• 75 ml sarkano vīnogu etiķa
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Šķipsniņa maltu krustnagliņu
• Ēdamkarote augu eļļas
• Tējkarote sāls

Veselam
Pamosties plkst. 2.00 vai 3.00 naktī bez iemesla? Iespējams, pie vainas kāds no šiem pārtikas produktiem
Kokteilis
10 lietas, ko darīja 80. gadu bērni un kas šokētu mūsdienu bērnus
RAKSTA REDAKTORS
“Tas neesot iemesls darbnespējas lapai.” Sieviete piedzīvo mulsinošu situāciju pie ārsta, skaidrojumu sniedz Veselības inspekcija
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ingveru, sīpolus un ķiplokus smalki sakapā. Tomātus sagriež mazos gabaliņos. Visas sastāvdaļas liek pannā ar biezu apakšu un uz lēnas uguns karsē, līdz masa kļūst tumīga un tumša. Pilda mazās, tīrās burciņās. Vāciņus uzskrūvē, kad čatnijs jau atdzisis. Ledusskapī var glabāt mēnesi. Labi garšo kopā ar grilētu gaļu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.