Foto: Aija Geida

Pildīti kartupeļi ar gaļu un sieru. Ļoti gardi! 0

Sastāvdaļas
• 800 g kartupeļu
• 200 g žāvētas gaļas
• Sīpols
• 100 g Krievijas siera
• 2 olas
• Tējkarote sāls
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Ēdamkarote sakapātu timiāna vai diļļu zaļumu

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 164
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Izvēlas vidēji lielus, vienādus, simetriskus kartupeļus, nomazgā un vāra ar visu mizu, līdz tie pusgatavi, – kad iedur ar dakšiņu, var just, ka vidus vēl ciets. Atdzesē, nogriež kartupelim micīti un izgrebj ar karoti vidu.

Sīpolu sakapā, gaļu sagriež kubiciņos un uz pannas mazliet apcep. Olu sakuļ kopā ar sāli, pipariem un zaļumiem. Izdobtajos kartupeļos vispirms ielej sakulto olu, pilda ar gaļu un pārlej ar olu masu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep līdz +200 °C uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes. Pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep vēl 5 minūtes. Pasniedzot uzber zaļumus. Ļoti gards siltais ēdiens, gaļa kartupeli no iekšpuses padara sulīgu un sātīgu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.