Foto – Aija Geida

Pikantie rīsi ar dārzeņiem
 ziemas pusdienām 1

Burkānus nomizo un sagriež salmiņos. Pannā uzkarsē eļļu un apcep melno sinepju sēklas. Kad tās sāk sprakšķēt, pievieno pārējās garšvielas un sagrieztos burkānus. Cep 15 sekundes uz vidēji lielas uguns, tad pievieno rīsus un maisot cep pāris minūšu. Pielej ūdeni (1,5–2 glāzes) un vāra 15 minūtes, ik pa laikam pārliecinoties, vai nav nepieciešams papildināt ūdeni. Beigās pievieno sakapātu ķiploku. Ļoti labi garšo ar zivju ēdieniem.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.