Foto-Baiba Buceniece

Cūkgaļa mango salsā ar rīsiem Haiti gaumē
 0

Sastāvdaļas: Cūkgaļas kakla karbonāde, rīsi, sīpols, paprika, kanēlis, mango, kumins. Marinādei: timiāns, rozmarīns, pētersīļi, ķiploki, eļļa.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Izmeklēšanas laikā ārsts pieskārās manai padusei un sastinga..” Inese Supe dalās ar pārdzīvoto, otro reizi saņemot vēža diagnozi
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
10 visbiežāk sastopamie nakts murgi: psiholoģe atklāj, ko zemapziņa cenšas jums pateikt un kad patiešām jāsāk uztraukties
Lasīt citas ziņas

Mango salsai: mango, sarkanie sīpoli, sarkanā paprika, zaļais čili, pētersīļi vai kinza, mango biezenis.

Kā gatavot?

Kakla karbonādi sagriež šķēlēs un apziež ar marinādi, ko iegūst, sablenderējot timiānu, rozmarīnu, pētersīļus, ķiplokus un nedaudz eļļas. Gaļu iemarinē jau iepriekšējā dienā. Pēc tam cep uz grila vai grila pannas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mango salsu gatavo, mazos gabaliņos sagriežot mango, sarkano sīpolu, sarkano papriku, zaļo čili, pievienojot mazliet pētersīļus vai kinzu un mango biezeni. Mājās to gatavo, sablenderējot mango ar sāli un cukuru.

Pēc tam sviestā apcep smalki sagrieztu sīpolu, papriku, čili, pievieno vārītus rīsus, kanēli un kuminu. Pielej nedaudz baltvīna un apelsīnu vai persiku sulu, visu izkarsē un kopā ar gaļu ceļ galdā. Pievieno salātu maisījumu. Rotā ar kausētu šokolādi un zemeņu mērci.

Gatavoja kokteiļbāra “Betty Page”  šefpavārs Gatis Maksimovs

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.