Pildīta cūkgaļas kotlete ar ceptām bietēm un kaperu mērci 0

Sastāvdaļas. Bietes, sīpoli, ķiploki, kartupeļu ciete vai milti, malta cūkgaļa, marinēti kaperi, sviests, sarkanvīns, garšvielas, sāls.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Krievi nāk virsū kā melna nakts.. Ukraiņi nosauc laiku, kad vairs nevarēs noturēt fronti – ne ieroču, ne spēka nav
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 70
Lasīt citas ziņas

Sakapātus sīpolus un ķiplokus uz pannas apcep, pievieno iepriekš novārītas, vidēji lielos gabalos sagrieztas bietes. Pārlej ar sarkanvīnu, pievieno rozmarīnu. Vāra aptuveni piecas minūtes. Viegli iebiezina ar ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti. No labi samīcītas maltas cūkgaļas, kam pievienots sakapāts ķiploks, sāls un garšvielas, veido kotletes. Katrai kotletei vidū liek sviesta piciņu. Pannā izkausētā sviestā izkarsē miltus, pielej gaļas buljonu, ļauj sabiezēt. Pievieno marinētus kaperus, brīdi karsē. Šķīvī liek ceptās bietes, virsū kotleti, pārlej ar kaperu mērci.

Gatavpka SIA “Ogres Prestižs” pavāre Valentīna Dubrova.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.