Praktiski
Receptes

Pildītās ābolu–riekstu pankūkas – gardām brokastīm0

Foto: Aija Geida

Sastāvdaļas
• 9–10 plānās pankūkas
• 8 āboli
• 75 g valriekstu
• 50 g rozīņu
• 2 ēdamkarotes cukura
• ¼ tējkarotes malta kanēļa

Pagatavošana.
Valriekstus uz nakti izmērcē aukstā ūdenī, lai izzūd rūgtums. Rozīnes aplej ar siltu ūdeni, atstāj uz 10 minūtēm un izkāš. Ābolus sagriež gabaliņos, liek katlā, pārlej nedaudz ūdens un izsutina, līdz tie mīksti, bet nav pilnībā izjukuši. Pievieno rozīnes, riekstus, cukuru un maltu kanēli. Samaisa. Pankūkas vidū liek pildījumu un aizrullē. Pasniedz ar valriekstiem, pārkaisa ar pūdercukuru.

Plāno pankūku recepte ir atrodama TE!

Saistītie raksti
LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.