Foto: Aija Geida

Pildītās ābolu–riekstu pankūkas – gardām brokastīm 0

Sastāvdaļas
• 9–10 plānās pankūkas
• 8 āboli
• 75 g valriekstu
• 50 g rozīņu
• 2 ēdamkarotes cukura
• ¼ tējkarotes malta kanēļa

Reklāma
Reklāma
Krievija plāno uzbrukumu 9 Eiropas pilsētām. Spiega atklātajos dokumentos minēts aptuvens laiks
Mājas
12 cilvēku ieradumi, kas šķiet ārprātīgi kaitinoši suņiem – veterinārārsti īpaši izceļ desmito
Kokteilis
Šis ir jūsu mēnesis! 3 zodiaka zīmes, kas novembrī peldēsies naudā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Valriekstus uz nakti izmērcē aukstā ūdenī, lai izzūd rūgtums. Rozīnes aplej ar siltu ūdeni, atstāj uz 10 minūtēm un izkāš. Ābolus sagriež gabaliņos, liek katlā, pārlej nedaudz ūdens un izsutina, līdz tie mīksti, bet nav pilnībā izjukuši. Pievieno rozīnes, riekstus, cukuru un maltu kanēli. Samaisa. Pankūkas vidū liek pildījumu un aizrullē. Pasniedz ar valriekstiem, pārkaisa ar pūdercukuru.

Plāno pankūku recepte ir atrodama TE!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.