Foto: Aija Geida

Plānās pankūkas ar biezpienu, rukolu un papriku 2

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Esmu mazliet šokā” – Jāņa Timmas draugs publicē saraksti, kas, viņaprāt, apstiprina faktu, ka viņam kāds “palīdzējis” aiziet no dzīves
Veselam
Gribi dzīvot ilgi un laimīgi? 10 ieteicamākie dārzeņi un augļi, kas veicinās garu mūžu
Krievijā strauji aug pieprasījums pēc kādas preces – pērn pārdoti vairāk nekā 16 miljoni iepakojumu
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 8 plānās pankūkas
• 400 g biezpiena
• 65 ml skābā krējuma
• 100 g rukolas
• liela paprika
• 2 ķiploka daiviņas
• pustējkarote sāls

Pagatavošana.
Biezpienu rūpīgi izmīca, pievieno sāli un skābo krējumu. Rukolu nomazgā, nosusina un saplucina. Papriku nomazgā, izņem sēklotni un sagriež kubiņos. Ķiploka daiviņas smalki sakapā. Visas sastāvdaļas pievieno biezpienam un izmaisa. Pilda plānajās pankūkās un pasniedz ar ķirštomātiņiem un svaigām rukolas lapiņām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Klasisko plāno pankūku recepte ir atrodama TE!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.