Foto: Aija Geida

Plānās pankūkas ar biezpienu, rukolu un papriku 3

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
Kokteilis
Mielava koncerts pārsteidz! “No uzstāšanās pie okupantu pieminekļa līdz “nāvi krievu okupantiem!” ir ļoti patīkams progress”
“Nesaprotu, kā var tā izturēties pret savu māti.” Raimonda Paula mazmeita emocionāli reaģē uz populārās kafejnīcas “Rasols” slēgšanu
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 8 plānās pankūkas
• 400 g biezpiena
• 65 ml skābā krējuma
• 100 g rukolas
• liela paprika
• 2 ķiploka daiviņas
• pustējkarote sāls

Pagatavošana.
Biezpienu rūpīgi izmīca, pievieno sāli un skābo krējumu. Rukolu nomazgā, nosusina un saplucina. Papriku nomazgā, izņem sēklotni un sagriež kubiņos. Ķiploka daiviņas smalki sakapā. Visas sastāvdaļas pievieno biezpienam un izmaisa. Pilda plānajās pankūkās un pasniedz ar ķirštomātiņiem un svaigām rukolas lapiņām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Klasisko plāno pankūku recepte ir atrodama TE!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.