Foto: Aija Geida

Plānās pankūkas ar biezpienu, rukolu un papriku 3

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Domā, ko runā! Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, neprot glabāt noslēpumus
RAKSTA REDAKTORS
ir alga vai joks? Ervīns parāda, iespējams, pazemojošāko darba sludinājumu Latvijā sociālo tīklu speciālistam
Veselam
Kupli vai plāni mati – viss atkarīgs no tā, ko ēd. Uztura noslēpumi skaistiem matiem
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 8 plānās pankūkas
• 400 g biezpiena
• 65 ml skābā krējuma
• 100 g rukolas
• liela paprika
• 2 ķiploka daiviņas
• pustējkarote sāls

Pagatavošana.
Biezpienu rūpīgi izmīca, pievieno sāli un skābo krējumu. Rukolu nomazgā, nosusina un saplucina. Papriku nomazgā, izņem sēklotni un sagriež kubiņos. Ķiploka daiviņas smalki sakapā. Visas sastāvdaļas pievieno biezpienam un izmaisa. Pilda plānajās pankūkās un pasniedz ar ķirštomātiņiem un svaigām rukolas lapiņām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Klasisko plāno pankūku recepte ir atrodama TE!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.