Foto – Shutterstock

Pildītas dateles ar Filadelfijas sieru un valriekstiem 0

Sastāvdaļas
• 20 žāvētu dateļu
• 150 g Filadelfijas siera
• 70 g valriekstu (pusītes)
• ēdamkarote apelsīna sulas
• ēdamkarote medus
• 2 ēdamkarotes rīvētas apelsīna miziņas

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dateles gareniski pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus. Labāk izvēlēties stingras dateles, jo ar mīkstajām grūti darboties. Sausos un cietos augļus piecas minūtes pavāra cukura sīrupā. Valriekstu pusītes ber uz pannas un 5–8 minūtes apgrauzdē cepeškrāsnī +180 °C, līdz tie sāk smaržot. Filadelfijas sieru saputo gaisīgā, krēmīgā masā, pievieno medu, apelsīna sulu un miziņu. Samaisa un ar mazu karoti pilda datelēs. Katrai uzliek pa valrieksta pusītei.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.