Publicitātes foto

Pufīgas pankūciņas ar ābolu un pekanriekstu mērci 1

Šis ēdiens ir tik jauks, ka to var pasniegt svētdienas brokastīs vai brančā, kā arī kā saldo ēdienu pusdienās vai vakariņās. Ābolu vietā var izmantot plūmes vai ogas un pekanriekstu vietā – valriekstus vai lazdu riekstus, kas būs ne mazāk garšīgi, iesaka Ilze Jurkāne.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Vai tiešām tikai sakritība? Cilvēku uzmanības centrā nonācis kārtējais “Simpsonu” pareģojums 13
“Man par to, ka es daru savu darbu, neviens “tējas” naudu nemaksā!” Izvēršas asa diskusija par dzeramnaudas atstāšanu restorānos 79
Veselam
Austrumu slimnīcā ar NBS helikopteru nogādāta gados jauna paciente kritiskā stāvoklī 29
Lasīt citas ziņas

Paredzēts: 4–6 personām
Gatavošana: 45 minūtes

Pagatavošana
Lielā bļodā sajauc miltus, cukuru un sāli, citā mazākā bļodā samaisa jogurtu ar cepamo sodu un ļauj ievilkties 10 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tikmēr sakapā ābolu, ieliek to katliņā kopā ar citrona sulu, ūdeni, 2 ēd. k. cukura un kanēli.

Liek vārīties uz lēnas uguns 5 minūtes.

Miltu maisījumam pievieno jogurta maisījumu, zelteri un olas, samaisa un atstāj uz 10 minūtēm.

Tikmēr uz mazas pannas sviestā apgrauzdē pekanriekstus. Cep pankūkas sviestā. Pievieno pekanriekstus pie āboliem un vāra 2 minūtes. Sakuļ putukrējumu un pievieno vaniļas cukuru. Servē pankūciņas ar mērci, pa virsu uzliekot putukrējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.