Foto – Shutterstock

Pildīti šampinjoni ar kukurūzu, sieru un rīsiem 0

Sastāvdaļas
• 20 lieli šampinjoni
• 3–4 ēdamkarotes olīveļļas
• 80 g konservētas kukurūzas
• 50 g žāvētas desas
• 50 g vārītu rīsu
• 75 g viegli kūstoša siera
• 75 g krēmsiera
• 2 ēdamkarotes skābā krējuma
• 2 ķiploku daiviņas
• sīpols
• tomāts
• ½–1 tējkarote sāls

Kokteilis
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
Pēc sarunām ar Krieviju ASV atklāj kārtis: lūk, kas šobrīd ir galvenais strīdu objekts, kas kavē kara izbeigšanu
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolu sakapā, desu un tomātu sagriež mazos gabaliņos. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolu, tad pieber desu, tomātu un vēl mazliet apcep. Bļodā samaisa pildījumu – apceptus dārzeņus, konservētu kukurūzu, vārītus rīsus, sakapātas ķiploka daiviņas, krēmsieru, skābo krējumu un sāli. Šampinjonu cepurītes aprasina ar eļļu un katrā liek pildījumu. Cep +180 °C aptuveni 15 minūtes. Pārkaisa ar rīvētu sieru un cep vēl piecas minūtes.