Foto – Shutterstock

Pildīti šampinjoni ar kukurūzu, sieru un rīsiem 0

Sastāvdaļas
• 20 lieli šampinjoni
• 3–4 ēdamkarotes olīveļļas
• 80 g konservētas kukurūzas
• 50 g žāvētas desas
• 50 g vārītu rīsu
• 75 g viegli kūstoša siera
• 75 g krēmsiera
• 2 ēdamkarotes skābā krējuma
• 2 ķiploku daiviņas
• sīpols
• tomāts
• ½–1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
Ukrainas iznīcinātājs, bombardē un bloķē okupantu ceļu uz karsto punktu; krievu pašnāvnieki spridzinātāji bezspēcīgi
Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu 9
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolu sakapā, desu un tomātu sagriež mazos gabaliņos. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolu, tad pieber desu, tomātu un vēl mazliet apcep. Bļodā samaisa pildījumu – apceptus dārzeņus, konservētu kukurūzu, vārītus rīsus, sakapātas ķiploka daiviņas, krēmsieru, skābo krējumu un sāli. Šampinjonu cepurītes aprasina ar eļļu un katrā liek pildījumu. Cep +180 °C aptuveni 15 minūtes. Pārkaisa ar rīvētu sieru un cep vēl piecas minūtes.