Foto – Shutterstock

Pildīti šampinjoni ar kukurūzu, sieru un rīsiem 0

Sastāvdaļas
• 20 lieli šampinjoni
• 3–4 ēdamkarotes olīveļļas
• 80 g konservētas kukurūzas
• 50 g žāvētas desas
• 50 g vārītu rīsu
• 75 g viegli kūstoša siera
• 75 g krēmsiera
• 2 ēdamkarotes skābā krējuma
• 2 ķiploku daiviņas
• sīpols
• tomāts
• ½–1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
“Ko tālāk? Jāņi – šašlika svētki?” Soctīklos uzvirmo neapmierinātība par dzirdēto 18. novembra koncertā pie Brīvības pieminekļa
Kārtējais krievu drons pārkāpis NATO dalībvalsts gaisa telpu – debesīs pacelti reaktīvie iznīcinātāji
“Latvija nav pelnījusi neatkarību.” Sieviete skarbi izsakās par Latviju un sadusmo tautiešus 29
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolu sakapā, desu un tomātu sagriež mazos gabaliņos. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolu, tad pieber desu, tomātu un vēl mazliet apcep. Bļodā samaisa pildījumu – apceptus dārzeņus, konservētu kukurūzu, vārītus rīsus, sakapātas ķiploka daiviņas, krēmsieru, skābo krējumu un sāli. Šampinjonu cepurītes aprasina ar eļļu un katrā liek pildījumu. Cep +180 °C aptuveni 15 minūtes. Pārkaisa ar rīvētu sieru un cep vēl piecas minūtes.