Foto – Shutterstock

Pildīti šampinjoni ar kukurūzu, sieru un rīsiem 0

Sastāvdaļas
• 20 lieli šampinjoni
• 3–4 ēdamkarotes olīveļļas
• 80 g konservētas kukurūzas
• 50 g žāvētas desas
• 50 g vārītu rīsu
• 75 g viegli kūstoša siera
• 75 g krēmsiera
• 2 ēdamkarotes skābā krējuma
• 2 ķiploku daiviņas
• sīpols
• tomāts
• ½–1 tējkarote sāls

“Nespēju izskaidrot, cik pazemota jūtos…” Stradiņa slimnīcas paciente milzīgo maksu par autostāvvietu uzskata par necilvēcīgu 116
Kokteilis
TESTS. Decembra laimes cepumiņi: izvēlies vienu un saņem mazu pareģojumu pirmajam ziemas mēnesim
Kokteilis
Šos ēdienus ir aizliegts likt uz galda Vecgada vakarā: Uguns zirgs būs dusmīgs!
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolu sakapā, desu un tomātu sagriež mazos gabaliņos. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolu, tad pieber desu, tomātu un vēl mazliet apcep. Bļodā samaisa pildījumu – apceptus dārzeņus, konservētu kukurūzu, vārītus rīsus, sakapātas ķiploka daiviņas, krēmsieru, skābo krējumu un sāli. Šampinjonu cepurītes aprasina ar eļļu un katrā liek pildījumu. Cep +180 °C aptuveni 15 minūtes. Pārkaisa ar rīvētu sieru un cep vēl piecas minūtes.