Foto – Aija Geida

Piparmētru un gurķu aukstā zupa – vieglai maltītei 0

Sastāvdaļas
• 4 gurķi
• 600 ml kefīra
• 200 ml jogurta bez piedevām
• 3–4 piparmētru zariņi
• 2 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu lapiņu
• ½ tējkarotes krievu sinepju
• ½ tējkarotes mārrutku
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• 1 tējkarote cukura
• ½–1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Gurķus smalki sagriež (ja plāna miziņa, var arī nemizot). Dilles un pētersīļu lapiņas sakapā. Piparmētras rupji sakapā, pieliek nedaudz kefīra un sablendē. Pievieno atlikušo kefīru un jogurtu, kā arī mārrutkus, sinepes, sāli, cukuru un maltus melnos piparus. Visas sastāvdaļas samaisa un pāris stundu patur vēsumā. Pasniedzot dekorē ar svaigi plūktām piparmētru lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.