Pistāciju saldais ar avokado – neticami gards un viegli pagatavojams 0

Šis burvīgais saldēdiens ir vienkārši pagatavojams, tam tikai jāļauj kā nākas sastingt. Astoņu stundu gaidīšana sevi pilnībā attaisno – saldais kļūst neticami gaisīgs, ko nevar iegūt ar vienkāršu sakulšanu.

Reklāma
Reklāma
“Kad esi ko parādā VID, atgādinājumi nāk nemitīgi, bet, ja esi strādājošs pensionārs, neviens neatgādina…” Iveta par pensionāru iespējām saņemt pārrēķinu
Kokteilis
Auns – Minhene, Lauva – Parīze: kuru Eiropas pilsētu vajadzētu apmeklēt tavai zodiaka zīmei 19
RAKSTA REDAKTORS
“Līdzi ņemot omīti, mums šis brauciens izmaksās 112 eiro” – apmeklētāji jautā, kāpēc “Avārijas brigādes” parkā ir tik dārga biļete
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 3 avokado, 1/2 glāzes medus, glāze nesālītu pistāciju, 1/4 glāzes ūdens, tējkarote laima sulas, šķipsniņa jūras sāls.

Pagatavošana.

Nolobītas, nesālītas pistācijas iemērc ūdenī uz trim stundām. Pēc tam ūdeni nolej un riekstus izžāvē, izklājot tos uz papīra dvielīša.

CITI ŠOBRĪD LASA

Riekstus ieber blenderī, pievieno medu, ēdamkaroti ūdens un visu sablenderē līdz viendabīgai masai. Riekstu masu ieliek bļodiņā un liek ledusskapī uz piecām stundām vai pat visu nakti.

Atdzesētus (ledusskapī) avokado nomizo, izņem kauliņu un sagriež nelielos gabaliņos.

Avokado kopā ar riekstu masu liek blenderī, pievieno tējkaroti izspiestas laima sulas, šķipsniņu jūras sāls un 1/4 glāzes ūdens.

Lielā ātrumā visu sablenderē un sadala masu pa porciju trauciņiem, pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī vismaz uz piecām stundām.

Pirms pasniegšanas gatavo saldēdienu rotā ar piparmētru lapiņām vai pistācijām – tās var viegli apgrauzdēt uz sausas pannas, lai būtu aromātiskākas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.