Foto – Karīna Miezāja

Plānās pankūkas ar ķiršu ievārījumu un skābo krējumu Viktora Ščerbatiha gaumē 0

Sastāvdaļas – piens, olas, kviešu milti, rapšu eļļa, cukurs, šķipsniņa sāls, ķiršu ievārījums, skābais krējums.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Kokteilis
VIDEO. “Tā ir Rita? Ko tu stāsti!” Lauris Reiniks nosauc attiecību eksperti Ritu Lasmani par bezpajumtnieci
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Olas iesit traukā un kārtīgi sakuļ ar šķipsniņu sāls un cukuru, pielej klāt gandrīz līdz vārīšanās temperatūrai uzkarsētu pienu. Brīdi pagaida, tad pievieno nedaudz miltu un augu eļļas. Kārtīgi izmaisa, lai veidojas šķidra mīkla. To lej uz kārtīgi sakarsētas, sausas pannas un cep no abām pusēm, līdz pankūciņas maigi brūnas. Bauda ar ķiršu ievārījumu un skābo krējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.