Foto – Karīna Miezāja

Plānās pankūkas ar ķiršu ievārījumu un skābo krējumu Viktora Ščerbatiha gaumē 0

Sastāvdaļas – piens, olas, kviešu milti, rapšu eļļa, cukurs, šķipsniņa sāls, ķiršu ievārījums, skābais krējums.

Reklāma
Reklāma
Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
Kokteilis
Darbs ir dzīves jēga!? Kurām zodiaka zīmēm visātrāk draud izdegšana, bet kuras ir “darbadrošas”? 1
Kokteilis
Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Olas iesit traukā un kārtīgi sakuļ ar šķipsniņu sāls un cukuru, pielej klāt gandrīz līdz vārīšanās temperatūrai uzkarsētu pienu. Brīdi pagaida, tad pievieno nedaudz miltu un augu eļļas. Kārtīgi izmaisa, lai veidojas šķidra mīkla. To lej uz kārtīgi sakarsētas, sausas pannas un cep no abām pusēm, līdz pankūciņas maigi brūnas. Bauda ar ķiršu ievārījumu un skābo krējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.