Šķiršanās sēru fāzes 8

✔ Sākumā cilvēks mēģina apjēgt notikušo, domā par to, ko darīt, lai atgrieztu bijušo, vai arī par to, kas nav izdarīts pareizi, kur pieļauta kļūda.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
Lasīt citas ziņas

✔ Tad parādās dusmas kā enerģija, kas palīdz aizsargāt savas robežas. Naids, dusmas ir jāizlādē, citādi tās var aiziet indīgā aizvainojumā, kas grauž cilvēka veselību. Ir jāļauj sev dusmoties, protams, nemetoties otram virsū ar nazi vai cirvi.

✔ Aiz dusmām iestājas tukšums, un tikai tad var sākt samierināties ar notikušo, pieņemt jauno situāciju.

CITI ŠOBRĪD LASA

✔ Ja pāris nolēmis šķirties, grūti par kaut ko vienoties, joprojām abiem dzīvojot kopā. Ja notiek separācija jeb fiziska dzīvesvietas atdalīšana, tad pēc kāda laika vienoties ir vieglāk. Arī emocijas ir jāierobežo, ja vēlies sadarboties. Abi satiekas un vienojas par jautājumiem, kas saistās ar bērniem, īpašumiem utt. Viņi vairs nav tajā seksuālajā spriedzē, kad abi cīnās viens ar otru, kuram lielāka taisnība. Ir jāsamazinās jūtu temperatūrai, lai pieņemtu realitāti.

✔ Vēl augstāka attīstības stadija ir novērtēt bijušo ar pateicību, saprast, ko viņš ir devis, iemācījis un tad pateikt viņam paldies par kopā pavadīto laiku un civilizēti izšķirties.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.