Foto – Aija Geida

Rabarberu marmors – gards deserts! 3

Sastāvdaļas
• 500 ml saldā krējuma
• 250 g cukura
• 4 lieli rabarberu kāti
• Kanēlis pārkaisīšanai

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Laupītāji uz motocikliem mēģina apzagt garām ejošu sievieti, taču nelāgais nodoms viņiem tūlītēji atspēlējas 11
Eksperts nāk klajā ar fatālu paredzējumu: Krievija izmantos kodolieročus neatkarīgi no tā, vai Rietumi apbruņos Ukrainu 69
Kokteilis
Lielā Mēness ilūzija – nepalaidiet garām zemeņu pilnmēnesi 22. jūnijā, tas būs īpašs
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Rabarberus nomazgā, sagriež gabaliņos, samaisa ar cukuru. Liek karstumizturīgā stikla traukā ar vāku un sutina cepeškrāsnī +160 °C aptuveni 45 minūtes, līdz rabarberi mīksti. Tad tos liek katliņā un vāra, līdz masa nedaudz sabiezē. Noliek vēsumā atdzesēties.

Saputo saldo krējumu un iemaisa tajā rabarberu masu, lai veidojas marmoram līdzīgs zīmējums. Pasniedz deserta traukā, nedaudz uzkaisot kanēli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.