Foto – Aija Geida

Rabarberu marmors – gards deserts! 3

Sastāvdaļas
• 500 ml saldā krējuma
• 250 g cukura
• 4 lieli rabarberu kāti
• Kanēlis pārkaisīšanai

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Atradusies pirms 13 gadiem pazudusi meitene, kura savulaik neatgriezās mājās no skolas 15
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Rabarberus nomazgā, sagriež gabaliņos, samaisa ar cukuru. Liek karstumizturīgā stikla traukā ar vāku un sutina cepeškrāsnī +160 °C aptuveni 45 minūtes, līdz rabarberi mīksti. Tad tos liek katliņā un vāra, līdz masa nedaudz sabiezē. Noliek vēsumā atdzesēties.

Saputo saldo krējumu un iemaisa tajā rabarberu masu, lai veidojas marmoram līdzīgs zīmējums. Pasniedz deserta traukā, nedaudz uzkaisot kanēli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.