Publicitātes foto

Vistas fileja ar jauno kartupeļu salātiem un citronu. Iesaka Sirmais un Dreibants 0

Sastāvdaļas
Vistas filejas majonēzē ar citronpipariem – 2 gab
Novārīti jaunie kartupeļi – 500 g
Saulē kaltēti tomāti eļļā – 100 g griezti strēmelēs
Daivās sagriezts citrons – 1/3 gab
Baziliks – 4-6 lapiņas
Kalamatas olīvas (attīrītas no kauliņiem) – 10 gab

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Jaunos kartupeļus novāra ar mizu un apcep eļļā, līdz tie kļūst zeltaini. Sagriež uz pusēm un vēl siltos kartupeļos iemaisa saulē kaltētos tomātus, olīvas, citronus un eļļu, kas palikusi pāri no tomātiem eļļā. Liek ledusskapī atdzesēties. Atdzesētos salātos iemaisa baziliku un pasniedz kopā ar uz pusēm pārgrieztiem vistas filejas gabaliņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.