Foto – Shutterstock

Olu nūdeles ar vistas fileju un šampinjoniem. Mājražotājas Ivikas recepte 0

Olu nūdeles izmanto daudzveidīgi: pasniedz kā piedevu zivju, vistas gaļas, jūras velšu un dārzeņu ēdieniem, pievieno salātiem, zupām un vokpannā gatavotai maltītei.

Reklāma
Reklāma
Veselam
6 pārtikas produkti, kas “pa taisno” uzaudzē punčuku 21
Mājas
Šie suņi mirst samērā jauni – šķirnes ar īsāko dzīves ilgumu 13
Tramps ir pārliecināts, ka karā uzvarēs Krievija? Par to liecina daži izteikumi 212
Lasīt citas ziņas

Ja nūdeles paredzētas salātiem, pēc vārīšanas tās iegremdē aukstā ūdenī, lai apturētu gatavošanās procesu, un apmaisa, lai nesaliptu. Tad apslaka ar eļļu, pikantu mērci un gatavo salātus. Piedāvājam dažu ēdienu receptes.

Ar vistas fileju un šampinjoniem. Nepieciešamas olu nūdeles ar kariju, vistas fileja, šampinjoni, eļļa, saldais krējums, dilles un pētersīļi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Eļļā apcep strēmelītēs sagrieztu vistas fileju un šampinjonus, uzber garšvielas pēc savas izvēles (Ivika uzturā neizmanto sāli, tāpēc daudzi veikalā nopērkamie garšvielu maisījumi viņai neder.).

Pievieno saldo krējumu un visu pasautē. Pasniedz ar vārītām nūdelēm. Uzkaisa smalki sagrieztas dillītes un pētersīļus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.