Foto – Shutterstock

Olu nūdeles ar vistas fileju un šampinjoniem. Mājražotājas Ivikas recepte 0

Olu nūdeles izmanto daudzveidīgi: pasniedz kā piedevu zivju, vistas gaļas, jūras velšu un dārzeņu ēdieniem, pievieno salātiem, zupām un vokpannā gatavotai maltītei.

Reklāma
Reklāma
Putins iet uz pilnu banku! Krievija slepus cenšas iesaistīt vēl vienu valsti karā pret Ukrainu
Trampa lūgums mediķiem pēc tam, kad pēc atentāta tika nogādāts slimnīcā, lika mediķiem pārsteigti raustīt plecus 3
Kokteilis
“Diezgan nevīžīga un prasta” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas un “drosmīgie” komentētāji
Lasīt citas ziņas

Ja nūdeles paredzētas salātiem, pēc vārīšanas tās iegremdē aukstā ūdenī, lai apturētu gatavošanās procesu, un apmaisa, lai nesaliptu. Tad apslaka ar eļļu, pikantu mērci un gatavo salātus. Piedāvājam dažu ēdienu receptes.

Ar vistas fileju un šampinjoniem. Nepieciešamas olu nūdeles ar kariju, vistas fileja, šampinjoni, eļļa, saldais krējums, dilles un pētersīļi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Eļļā apcep strēmelītēs sagrieztu vistas fileju un šampinjonus, uzber garšvielas pēc savas izvēles (Ivika uzturā neizmanto sāli, tāpēc daudzi veikalā nopērkamie garšvielu maisījumi viņai neder.).

Pievieno saldo krējumu un visu pasautē. Pasniedz ar vārītām nūdelēm. Uzkaisa smalki sagrieztas dillītes un pētersīļus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.