Ņammm! Rabarberu zupa ar biezpiena krēmu
 16

Sastāvdaļas (2 porcijām): 300 g rabarberu, 300 g ūdens, 120 g cukura, 100 g biezpiena, 60 g saldā krējuma, vaniļas cukurs, laima vai citrona miziņa, svaigas ogas, svaigas piparmētras.

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katliņā ar ūdeni liek gan nomizotos rabarberus, gan mizas, jo tās saldajai zupai piešķir skaistu krāsu un niansētāku garšu. Vāra aptuveni 15 minūtes, kamēr rabarberi izšķīst. Pieber cukuru. Izkāš caur sietu, šķidrumu lej katliņā, kātus izmet. Svaigus rabarberus sagriež stienīšos vai trīsstūrīšos, ieber rabarberu novārījumā un pāris minūtes pavāra. Pievieno 2 ēdamkarotes izšķīdinātas kartupeļu cietes. Samaisa, atdzesē.

Biezpienu izberž caur sietu vai sakuļ blenderī. Saldajam krējumam pievieno vaniļas cukuru, cukuru, sarīvētu citrona vai laima miziņu un uzputo. Sajauc ar biezpienu. Pirms pasniegšanas zupā ieliek svaigas ogas. Rotā ar piparmētru lapiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.