Publicitātes foto

Ar ko sākt? 1


Protams, arī naudai ir sava loma radiomodelismā, taču nebūtu prāta darbs sākt lidot ar vairākus simtus vai pat tūkstošus eiro vērtiem gataviem modeļiem, ko var iegādāties internetveikalā (www.unlimited-rc.lv). “Lidmodelisma dziļākā jēga ir dot saprašanu par lidaparāta uzbūvi, darbību un vietu apkārtējā vidē. Kad bērni paši savām rokām no koka dēlīša izgriež lidmašīnas propelleri vai kādu fizelāžas daļu, tai ir pavisam cita vērtība nekā veikalā pirktai sagatavei, jo apjausma par lidošanas prieku un atbildību nāk tikai kopā ar modelī ieguldīto darbu,” uzskata J. Zariņš.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
VIDEO. “Es eju dušā pie ūdenskrituma…” Vīrietis, dzīvojot savvaļā ar savu suni, desmit gadu laikā ietaupījis vairāk nekā 426 tūkstošus eiro
Lasīt citas ziņas
Arī veikalā pirktiem lidmodeļiem ir vairākas gatavības pakāpes. RTF (ready to fly – gatavs lidošanai) modeļi ir pilnā komplektācijā ar dzinēju un pulti – gatavi lidošanai, tikai jāsaliek pēc instrukcijas. ARF (almost ready to fly – gatavs lidošanai) ir bez dzinēja, elektronikas un dažiem piederumiem, kurus lidotājs var izvēlēties pats atkarībā no vēlmēm un finansiālajām iespējām. ARC (almost ready to cover – gandrīz gatavs) ir analogs iepriekš minētajam modelim, vienīgi neviena detaļa nav krāsota vai apstiepta ar plēvi un tā īpašnieks var izraudzīties savas krāsas un dizainu. Savukārt tiem, kas vēlas patstāvīgi izgatavot savu modeli, domāts dažādu sagatavju komplekts KIT – gan ar piederumiem un bez tiem, gan ar izgrieztām sagatavēm un tikai dēlīšiem.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.