Foto: Lapina Maria/Shutterstock

Raibie salāti ar vīnogām un kefīru 0

Sastāvdaļas
• dažādi zaļie salāti (rukola, piena, romiešu u.c.)
• zaļās vīnogas (bez kauliņiem)
• ķirštomātiņi
• redīsi
• paprika (dzeltena vai sarkana)
• kefīrs
• sāls un garšvielas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Darbs ir dzīves jēga!? Kurām zodiaka zīmēm visātrāk draud izdegšana, bet kuras ir “darbadrošas”? 1
Kokteilis
Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bļodā kārto saplucinātus salātus. Pievieno strēmelītēs sagrieztu papriku, veselas vīnogas un ķirštomātiņus. Visu apkaisa ar redīsu ripiņām, garšvielām un pārlej ar kefīru.

Salāti jāēd uzreiz pēc pagatavošanas, lai neatsulojas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.