Foto: Lapina Maria/Shutterstock

Raibie salāti ar vīnogām un kefīru 0

Sastāvdaļas
• dažādi zaļie salāti (rukola, piena, romiešu u.c.)
• zaļās vīnogas (bez kauliņiem)
• ķirštomātiņi
• redīsi
• paprika (dzeltena vai sarkana)
• kefīrs
• sāls un garšvielas

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Kuriozs tepat, kaimiņos: amatpersonai attālinātās sēdes laikā visnepiemērotākajā brīdī ieslēgusies kamera 2
Kokteilis
“Sirds miljons gabaliņos saplīsusi,” Aija Andrejeva dalās ar bēdīgu ziņu 18
Kokteilis
3 zodiaka zīmes, kurām sagādā prieku bojāt citiem dzīves 1
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bļodā kārto saplucinātus salātus. Pievieno strēmelītēs sagrieztu papriku, veselas vīnogas un ķirštomātiņus. Visu apkaisa ar redīsu ripiņām, garšvielām un pārlej ar kefīru.

Salāti jāēd uzreiz pēc pagatavošanas, lai neatsulojas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.