Publicitātes foto

Notikumi “Lauku Avīzes” izdevniecības stendā 0

Sestdien, 27. februāris

Plkst. 11
Māksliniece Melānija Vilka pārvērtīs burtus košos tēlos – tie atdzīvosies kā kaķi, mājas, tīģeri, mašīnas un kosmosa kuģi. Piepildīsies ikviena mazā lasītāja fantāzija un katrs gribētājs mājās varēs doties ar īpaši izveidotu burta zīmējumu – krāsošanai.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 46
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Plkst. 12
Meistardarbnīca lieliem un maziem kopā ar izdevniecības jaunajām grāmatām “Papīra rokdarbi” un “Mana pirkstiņzīmogu grāmata”. Vienkārši origami un paša pirkstiem veidoti zīmējumi – idejas jautrai laika pavadīšanai un radošiem darbiem.

Plkst. 12
Pienu ēdu, pienu dzēru… Un ne tikai! Par piena produktu izmantojumu veselīgās dietās un skaistumkopšanā dalīsies Tematiskās Avīzes “Piens un tā produkti” autore, Siera kluba vadītāja Vanda Davidovna. Lasītājus sagaida ne tikai interesanta saruna, bet arī pārsteigumi!

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagaidot Lata romāna 200. numuru, nāc un satiec “Lauku Avīzes” autorus! Sarunas par un ap dzīvi, mīlestību, kaislībām un literatūru.

Plkst. 12

Romānu konkursa laureāte, romānu “Ar māju plecos”, “Vella skuķis”, “Liedaga bērni” un”Pilna upe” autore Linda Šmite un romāna “Liktenīgais salidojums” autore Māra Horna.

Plkst. 13
Lasītāju iemīļotā rakstniece Monika Zīle parakstīs savu jaunāko grāmatu “Sapnis par Heidelbergu”. Grāmatā Ilzes rāmo un drošo ikdienas dzīvi pilnībā pārvērš senas mīlestības atgriešanās. Līdz ar varoni arī lasītāju sirdīs atplaukst trausla cerību puķe.

Plkst. 14
Izdzirdot dzejnieces Austras Skujiņas vārdu, teju katrs iedomājas romantisku nostāstu apdvesto sievieti ar īsi apgrieztiem matiem un ciešu skatienu, bet romānu “Vita brevis. Vēlreiz” un “Zeme mani nes” autore Maija Krekle grāmatā “Ilgu putni ar sasietiem spārniem” lasītājiem atklāj līdz šim vēl nedzirdētus stāstus un pretrunas Austras Skujiņas dzīvē. Grāmatas izdošanu atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds.

Plkst. 15
Spriedzes detektīvu “Caur tinas aci” un “Vilkezers” autore Danuta Butrima un romānu “Nevīstošā saulespuķe” un “Bez sievietēm grūti” autors Arnolds Auziņš.

Plkst. 13 – 18

Atrodi savu spēka zīmi kopā ar mākslinieci, gleznotāju un latvisko simbolu pazinēju Brigitu Ektermani, kuras “Latviešu spēka zīmju” kalendārs nes harmoniju un energīju jau trešo gadu!

Svētdien, 28. februāris

Plkst. 11
Līdz ar Ulda Ausekļa dzejoļu grāmatā “Bante un tante” iepazītiem varoņiem un tēliem mīklaino ciparu pasauli atklās māksliniece Signe Ērmane savā jaunākajā grāmatā “Mani pirmie 10 cipari”. Krāso, zīmē, atpazīsti, sameklē un saskaiti!

Reklāma
Reklāma

Plkst. 12
Dāvanu meistardarbnīcā tekstilmāksliniece, stiliste un dizainere Signe Folka parādīs, kā katrs pats ar pavisam vienkāršiem līdzekļiem var izveidot sirsnīgas dāvanas sev un mīļajiem.

Plkst. 12
Dzīvespriecīgā bērnu un jauniešu rakstniece Vita Štelmahere dalīsies stāstos par savām grāmatām “Annemarija”, “Gliemezīša Glika diena” un “Uzmanību! Rafī nāk!”.

Plkst. 13
Ekstravagantais rakstnieks un ilustrators Agris Liepiņš stāstīs par noslēpumiem, kaislību un mākslu romānos “Lielvārdes Katrīna” un “Elmīna”.

Plkst. 14
Saruna ar lasītāju iemīļotu romānu “Pelīte” un “Melu māja” autori Ingunu Baueri. Rakstniece savā daiļradē nevairās no izaicinājumiem, pilnībā atspoguļojot cilvēku dzīvi ar tās saules un ēnas pusēm gan dokumentāli vēsturiskos darbos, gan sadzīves romānos un literatūrā pusaudžiem.

Plkst. 15
Kā saka pati romānu “Mazā Mis”, “Kāzu tiešraide” un “Labais cilvēks” autore Ilze Eņģele, viņas romānos “viss ir kā dzīvē” – gan attiecības, gan notikumu pavērsieni.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.