Foto-Aija Geida

Rīsu konfektes ar šokolādi
 0

Sastāvdaļas: 200 g suši apaļo rīsu, 1 ēdamkarote pūdercukura, eļļa fritēšanai.

Reklāma
Reklāma

Glazūrai:

• 6 ēdamkarotes kakao pulvera,

• 60 g sviesta,

• 6 ēdamkarotes cukura,

• 3 ēdamkarotes ūdens.

Kā gatavot?

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Rīsus izvāra ūdenī, nokāš un sajauc ar pūdercukuru. Vislabāk šis saldais ēdiens sanāk no suši rīsiem, jo tie ideāli salīp. Kad rīsi atdzisuši, ar mitrām rokām veido apaļas bumbiņas, kuras cep eļļā, kamēr zeltaini brūnas. Pagatavo glazūru – katliņā uz lēnas uguns izkausē sviestu, pielej ūdeni un pieber kakao pulveri, kas pirms tam sajaukts ar cukuru. Izmaisa un karsē, līdz cukurs izkusis, tad mazliet atdzesē un pārlej rīsu bumbām. Vislabāk tās garšo, kamēr siltas. Vidus mīksts, apkārt kraukšķīga glazūra – kopā brīnišķīga garšas buķete!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.