Foto – Vivanta Volkova

Kvalitāte un kategorijas 0


Visus urbjus pēc kvalitātes teorētiski var sadalīt vairākās kategorijās. Tā saucamie amatieru instrumenti ir vienkāršākie, lētākie un visneizturīgākie, jo domāti retākai izmantošanai ar mazāku noslodzi. To izgatavošanai izmantoti lētāki materiāli, korpusi neizceļas ar ergonomiskumu un instrumentam ir mazāk ekstru. Nedaudz dārgāki un izturīgāki ir tā saucamie pusprofesionālās klases instrumenti, kas ir laba izvēle amatierim. Profesionālās klases instrumentus jau var noslogot katru darba dienu astoņas stundas. Industriālie instrumenti domāti ražošanai kaut vai trīs maiņās.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Sliktākie ēdieni un dzērieni, kas nodara vislielāko kaitējumu zobiem – zobārsts norāda, ka pirmajā vietā nav saldumi
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 28
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 83
Lasīt citas ziņas

Dažādas klases instrumentiem dažkārt atšķiras krāsa, citkārt nosaukums un vienmēr atšķirsies cena. Drošāk parunāt ar pārdevēju un papētīt ražotāju mājaslapu. Lai arī urbjmašīnu izvēlē katram sava gaume, tomēr tehnikas nomas punktos bieži piedāvā tieši “Bosch” brendu.

Urbjmašīnu darbības kvalitāti un kalpošanas ilgumu nosaka arī instrumenta pareiza ekspluatācija. Jāizmanto kvalitatīvi urbju asmeņi, kas piemeklēti atbilstoši izvēlētajam materiālam. Instrumenti jāglabā sausā vietā. No āra ziemas apstākļos ienestu instrumentu ieteicams sākt darbināt ne agrāk kā pēc pusotras stundas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.