Foto – LETA/AFP

NEFERTITE AR TERMINATORA SMAIDU 0


Karla Bruni, atšķirībā no Nikolā, bija aristokrāte no matu galiņiem līdz papēžiem. Viņai bija veseli divi tēvi. Par to, ka viņas iemīļotais pirmais tēvs nemaz nav viņas tēvs, Karla uzzināja vien neilgi pirms viņa nāves. Šo faktu viņa uztvēra ļoti traģiski un pat vērsās pēc palīdzības pie psihoterapeita. Viņas bioloģiskais tēvs bija komponists, patēvs – Itālijā lielākās riepu ražošanas kompānijas īpašnieks. Māte bija aktrise un pianiste. Arī vecākā māsa Valērija Bruni-Tedeski kļuva par aktrisi, bet brālis Virdžinio nomira ar AIDS 2006. gadā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
Lasīt citas ziņas

Karla piedzima Turīnā, bet vecāki, baidoties no “Sarkanās brigādes” teroristu uzbrukumiem, ar saviem trim bērniem pārcēlās uz Franciju. Tur Karla studēja mākslas vēsturi Sorbonā, paralēli apgūdama klavierspēli un ģitāru, bet 19 gadu vecumā, 1986. gadā, pievērsās modeles karjerai. Par viņas pirmo panākumu kļuva filmēšanās reklāmas kompānijā Guess 1988. gadā. Tajā pašā gadā viņa pirmo reizi parādījās uz spāņu Vogue vāka. Dažu nākamo gadu laikā viņa kļuva par reklāmas seju dažādiem prestižiem modes zīmoliem – Prada, Christian Dior, Givenchy, Cesare Paciotti, Dolce&Gabbana, Chanel un MaxMara. Viņas sejas vaibstus pielīdzināja slavenajai Nefertiti skulptūrai. 90. gados viņa ierindojās starp 20 vislabāk apmaksātajām topmodelēm pasaulē. Modes biznesā viņa uzkavējās 12 gadus, ik gadu nopelnot trīs četrus miljonus dolāru.

Taču viņas sirdslieta allaž bijusi mūzika. Jau Karlas pirmais albums “Kāds man pateica” izdots divu miljonu eksemplāru tirāžā, turklāt to izpārdeva neticamā ātrumā. Tad sekoja otrs albums – “Nekādu solījumu”, drīz arī trešais – “It kā nekas nebūtu noticis”. Tajā iekļauta arī dziesmiņa “Mana narkotika”, kurā Karla dzied par vienu no savām bijušajām kaislībām: “Tu esi mana narkotika. Nāvīgāka par afgāņu heroīnu un bīstamāka par Kolumbijas kokaīnu.” Kad dziesmiņa aizkļuva līdz Kolumbijai, teju vai izcēlās starptautiska mēroga skandāls.

CITI ŠOBRĪD LASA
Karla kādā intervijā par savu jaunradi teikusi: kā māksliniecei viņai ir svarīgi, lai viņai priekšā būtu daži ierobežojumi un noteikumi, kurus viņa varētu pārkāpt. Viņasprāt, visi mākslinieki līdz pat mūža galam paliek nepaklausīgi bērni. Un šajā nozīmē viņai viss esot kārtībā. Karlu savulaik iedvesmojusi pat ideja apprecēties ar teroristu. Politikā viņai allaž simpatizējuši kreisie uzskati, un prezidenta vēlēšanās viņa atbalstīja Nikolā sāncensi Segolenu Roielu. Tiesa, tobrīd viņa vēl nebija Sarkozī kundze.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.