
Rukolas salāti ar laša gabaliņiem un benediktīniešu olu 1
Katliņā uzvāra ūdeni, pielej tam nedaudz etiķa (tas palīdzēs olai savilkties).
Reklāma
Reklāma
Krievijai nav vajadzīga daļa Ukrainas… Tramps atklāj Kremļa īsto plānu
“Es nevaru,” viņš teica un pagāja zem ūdens… Daugavā pazudušā Jāņa sieva atklāj traģēdijas detaļas un lūdz palīdzēt meklēšanā
Kārlis Streips: 1990. gada 4. maijā nekāda neatkarība atjaunota netika
Iesit olu krūzītē un uzmanīgi ielaiž vārošajā ūdenī.
Salātiem pievieno lasi, avokado, olīveļļu, citrona sulu, ķiploku, Dižonas sinepes, piparus, nedaudz sāls.
Pasniedz ar grauzdiņu un dekorē ar vārītiem vai grilētiem sparģeļiem.