Foto – Dainis Bušmanis

Pupiņu salāti
 ar avokado 0

SASTĀVDAĻAS 400 g konservētu pupiņu, 250 g konservētas kukurūzas, 200 g karsti kūpināta laša, 1 tomāts, 1 neliels avokado, 50 g sarkanā sīpola, lociņi, 1 laima sula, 3 ēd. k. olīveļļas, 1 ēd. k. sakapātu pētersīļu, nedaudz kaltētas kārveles un koriandra, vīģes (jeb kaislības augļa) ekstrakts, marinēti smiltsērkšķi (produkti nopērkami “Gemoss”, “Stockmann”), sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma
Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
TV24
“Viņi ir gatavi uz visādām neģēlībām.” Kas mudinātu Putinu pieņemt lēmumu uzbrukt NATO?
Veselam
Neviens to pat nenojauta – pasaulē populāros kosmētikas produktos vēzi izraisošas ķīmiskas vielas 800 reižu pārsniedz normu 33
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Pupiņas, kukurūzu, tomātu, avokado, sīpolu, lociņus, pētersīļus un marinētos smiltsērkšķus smalki sagriež un samaisa. Ievieto ledusskapī atpūsties. Pēc tam pievieno avokado un vīģu sīrupu un visu samaisa. Uz šķīvja vispirms kārto salātus, pāri liek karsti kūpināta laša gabaliņus. Rotā ar marinētu sēni un zaļumiem.