Foto – Timurs Subhankulovs

Salāti “Varavīksne” 0

Laša fileju sagriež kubiņos un apcep. Tomātu, papriku un nomizotu kivi sagriež nelielos gabaliņos. Notīrītu sīpolu sarīvē vai sagriež ripiņās. Uz šķīvja kārto salātu lapas, tām pāri – sagriezto tomātu, paprikas, kivi un apceptā laša gabaliņus, pāri – sīpolu ripiņas. Visu pārlej ar citronu mērci, ko gatavo, citrona sulu sajaucot ar olīveļļu, pūdercukuru, sāli un maltiem melnajiem pipariem.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Smeceres kroga šefpavārs GATIS TROPS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.