Foto – Timurs Subhankulovs

Salāti “Varavīksne” 0

Laša fileju sagriež kubiņos un apcep. Tomātu, papriku un nomizotu kivi sagriež nelielos gabaliņos. Notīrītu sīpolu sarīvē vai sagriež ripiņās. Uz šķīvja kārto salātu lapas, tām pāri – sagriezto tomātu, paprikas, kivi un apceptā laša gabaliņus, pāri – sīpolu ripiņas. Visu pārlej ar citronu mērci, ko gatavo, citrona sulu sajaucot ar olīveļļu, pūdercukuru, sāli un maltiem melnajiem pipariem.

Reklāma
Reklāma
Spriedze pie robežas: Polija izsaka brīdinājumu Vācijai
Krimināls
Vai tiešām aizturēts “Straujupīte” satura veidotājs Edgars Aivars? Komentē Valsts policija
Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes maijā būs īpaši izredzētas: laime jau ir ceļā
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Smeceres kroga šefpavārs GATIS TROPS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.