Foto – Timurs Subhankulovs

Salāti “Varavīksne” 0

Laša fileju sagriež kubiņos un apcep. Tomātu, papriku un nomizotu kivi sagriež nelielos gabaliņos. Notīrītu sīpolu sarīvē vai sagriež ripiņās. Uz šķīvja kārto salātu lapas, tām pāri – sagriezto tomātu, paprikas, kivi un apceptā laša gabaliņus, pāri – sīpolu ripiņas. Visu pārlej ar citronu mērci, ko gatavo, citrona sulu sajaucot ar olīveļļu, pūdercukuru, sāli un maltiem melnajiem pipariem.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Eksperti atklāj 5 uztura bagātinātājus, kuri šoruden glābs tavu imunitāti: nē, sarakstā nav D vitamīna
Šāds skats vērojams ilgu laiku… Saeimas ārkārtas sēdē redzamā deputātu attieksme “izsit korķus”
“Man riebjas veids, kā to pasākumu ir sačakarējuši” – karstā reportāža no soctīkliem par Doma laukumā notiekošo 44
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Smeceres kroga šefpavārs GATIS TROPS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.