Foto – Fotolia

No pļavas uz šķīvja. Trīs receptītes ar savvaļas augiem 0

Ceļteku lapu salāti

Nepieciešams: 150 g jauno lapiņu, 50 g sīpola vai zaļo lociņu, ēdamkarote rīvētu mārrutku, 30 g nātru, 30 g krējuma, sāls un citrona sula pēc garšas.

Reklāma
Reklāma
15 valstis, kurās strādā labākie ārsti pasaulē. Par pirmo vietu gan varētu pastrīdēties…
Tramps pārsteidz ar reakciju uz žurnālistu jautājumu par Krievijas droniem Polijā
Kokteilis
Armands Simsons pasākumos arvien biežāk viens – viņa sieva nāk klajā ar publisku atzīšanos
Lasīt citas ziņas

Pirms salātu gatavošanas nātres un ceļteku lapiņas uz mirkli iemērc vārošā ūdenī, pēc tam notecina un sasmalcina. Sasmalcinātajai masai pievieno pārējās sastāvdaļas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.