Foto – Fotolia
No pļavas uz šķīvja. Trīs receptītes ar savvaļas augiem 0
Ceļteku lapu salāti
Nepieciešams: 150 g jauno lapiņu, 50 g sīpola vai zaļo lociņu, ēdamkarote rīvētu mārrutku, 30 g nātru, 30 g krējuma, sāls un citrona sula pēc garšas.
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
“Esam vienojušies.” Izskan baumas, ka eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas vīrs nonācis pansionātā
Trampam ir apnicis – viņš vairs negrib nekādas runas! Kijiva un Maskava ir brīdinātas
34
Pirms salātu gatavošanas nātres un ceļteku lapiņas uz mirkli iemērc vārošā ūdenī, pēc tam notecina un sasmalcina. Sasmalcinātajai masai pievieno pārējās sastāvdaļas.



