
Foto – Fotolia
No pļavas uz šķīvja. Trīs receptītes ar savvaļas augiem 0
Ceļteku lapu salāti
Nepieciešams: 150 g jauno lapiņu, 50 g sīpola vai zaļo lociņu, ēdamkarote rīvētu mārrutku, 30 g nātru, 30 g krējuma, sāls un citrona sula pēc garšas.
Reklāma
Reklāma
15 valstis, kurās strādā labākie ārsti pasaulē. Par pirmo vietu gan varētu pastrīdēties…
Tramps pārsteidz ar reakciju uz žurnālistu jautājumu par Krievijas droniem Polijā
Armands Simsons pasākumos arvien biežāk viens – viņa sieva nāk klajā ar publisku atzīšanos
Pirms salātu gatavošanas nātres un ceļteku lapiņas uz mirkli iemērc vārošā ūdenī, pēc tam notecina un sasmalcina. Sasmalcinātajai masai pievieno pārējās sastāvdaļas.