Foto – Fotolia

No pļavas uz šķīvja. Trīs receptītes ar savvaļas augiem 0

Ceļteku lapu salāti

Nepieciešams: 150 g jauno lapiņu, 50 g sīpola vai zaļo lociņu, ēdamkarote rīvētu mārrutku, 30 g nātru, 30 g krējuma, sāls un citrona sula pēc garšas.

Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
Kokteilis
“Esam vienojušies.” Izskan baumas, ka eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas vīrs nonācis pansionātā
Trampam ir apnicis – viņš vairs negrib nekādas runas! Kijiva un Maskava ir brīdinātas 34
Lasīt citas ziņas

Pirms salātu gatavošanas nātres un ceļteku lapiņas uz mirkli iemērc vārošā ūdenī, pēc tam notecina un sasmalcina. Sasmalcinātajai masai pievieno pārējās sastāvdaļas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.