
Foto – Fotolia
No pļavas uz šķīvja. Trīs receptītes ar savvaļas augiem 0
Ceļteku lapu salāti
Nepieciešams: 150 g jauno lapiņu, 50 g sīpola vai zaļo lociņu, ēdamkarote rīvētu mārrutku, 30 g nātru, 30 g krējuma, sāls un citrona sula pēc garšas.
Reklāma
Reklāma
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas
121
Pirms salātu gatavošanas nātres un ceļteku lapiņas uz mirkli iemērc vārošā ūdenī, pēc tam notecina un sasmalcina. Sasmalcinātajai masai pievieno pārējās sastāvdaļas.