Foto – Fotolia
No pļavas uz šķīvja. Trīs receptītes ar savvaļas augiem 0
Ceļteku lapu salāti
Nepieciešams: 150 g jauno lapiņu, 50 g sīpola vai zaļo lociņu, ēdamkarote rīvētu mārrutku, 30 g nātru, 30 g krējuma, sāls un citrona sula pēc garšas.
Reklāma
Reklāma
Māju apsēdušas peles? 15 smaržas, kuras šie grauzēji vienkārši nespēj paciest
Cilvēkiem ar vājiem nerviem nelasīt! Melnais horoskops visām zodiaka zīmēm
Īpaša enerģija: 4 dzimšanas datumi, kas sevī ietver gudrību no iepriekšējām dzīvēm
Pirms salātu gatavošanas nātres un ceļteku lapiņas uz mirkli iemērc vārošā ūdenī, pēc tam notecina un sasmalcina. Sasmalcinātajai masai pievieno pārējās sastāvdaļas.



