Saldās kokosriekstu bumbiņas 0

Kokosriekstu skaidiņas sadala divās daļās – 180 g gatavošanai, 50 g gatavo bumbiņu apviļāšanai. Uz pannas izkausē sviestu un tajā uz mērenas uguns apcep 180 g skaidiņu. Lai nepiedegtu, cepot visu laiku maisa, līdz sāk izdalīties patīkams aromāts un kokosriekstu skaidiņas kļūst zeltaini brūnas. Kondensētajam pienam ar cukuru pievieno kardamonu, samaisa un uzlej kokosriekstu skaidiņām. Masu karsē uz pannas, līdz tā atlec no trauka malām. Noņem no uguns un atdzesē. Ar mitrām rokām veido valrieksta lieluma bumbiņas, kuras apviļā kokosriekstu skaidiņās.

Reklāma
Reklāma
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Kardamons lieliski sader kopā ar kokosriekstu skaidiņām, veidojot burvīgu garšas ansambli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.