Foto-Anda Krauze

Sālīti dārzeņi ar speķi 0

Sastāvdaļas: (4 personā)  60 g šalotes sīpolu, 30 g čili piparu, 100 g sālītu gurķu, 30 g kaperu, 30 g saulē kaltētu tomātu, 80 g sālīta speķa, 10 g smaržīgo piparu, 3 lauru lapas, 1 ēd. k. sāls,  1 tējk. cukura, 30 g baltvīna etiķa.

 

Kā gatavot?

Runājiet par “ērkšķi” Baltijas valstu drošības pusē: atkal globāli izskan Latvijas vārds 1
Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
Lasīt citas ziņas

No baltvīna etiķa, sāls, cukura, smaržīgajiem pipariem un lauru lapām uzvāra marinādi, pievieno nomizotus ķiplokus, sīpolus un pavāra vēl 5 minūtes. Tad pievieno dārzeņus un atstāj iemarinēties. Kārto uz šķīvja un ļoti plāni uzgriež speķi.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.