Foto-Anda Krauze

Sālīti dārzeņi ar speķi 0

Sastāvdaļas: (4 personā)  60 g šalotes sīpolu, 30 g čili piparu, 100 g sālītu gurķu, 30 g kaperu, 30 g saulē kaltētu tomātu, 80 g sālīta speķa, 10 g smaržīgo piparu, 3 lauru lapas, 1 ēd. k. sāls,  1 tējk. cukura, 30 g baltvīna etiķa.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm 12
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Veselam
Cik patiesībā bīstami ir marinēti gurķi? 4 slēptās briesmas, par kurām jāzina ikvienam
Lasīt citas ziņas

No baltvīna etiķa, sāls, cukura, smaržīgajiem pipariem un lauru lapām uzvāra marinādi, pievieno nomizotus ķiplokus, sīpolus un pavāra vēl 5 minūtes. Tad pievieno dārzeņus un atstāj iemarinēties. Kārto uz šķīvja un ļoti plāni uzgriež speķi.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.