Sāls standziņas. Īsta klasika! 2

1 paciņa biezpiena, 1 paciņa margarīna vai tauku, 1 tējkarote etiķa, 1 tējkarote sodas, milti, sāls, ķimenes, olas.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Kokteilis
VIDEO. “Tā ir Rita? Ko tu stāsti!” Lauris Reiniks nosauc attiecību eksperti Ritu Lasmani par bezpajumtnieci
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Margarīnu vai taukus izkausē, pievieno biezpienu un miltus. Samīca viendabīgu, stingru mīklu. Liek ledusskapī uz 1 stundu. Mīklā iespiež bedrīti, ielej etiķi un ieber sodu. Visu labi samīca.

Mīklu plāni izveltnē, pārsmērē ar olu, uzber sāli un ķimenes. Ar speciālo nazi sagriež strēmelītēs, liek uz plāts un cep zeltaini brūnus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.