Sāls standziņas. Īsta klasika! 2

1 paciņa biezpiena, 1 paciņa margarīna vai tauku, 1 tējkarote etiķa, 1 tējkarote sodas, milti, sāls, ķimenes, olas.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Margarīnu vai taukus izkausē, pievieno biezpienu un miltus. Samīca viendabīgu, stingru mīklu. Liek ledusskapī uz 1 stundu. Mīklā iespiež bedrīti, ielej etiķi un ieber sodu. Visu labi samīca.

Mīklu plāni izveltnē, pārsmērē ar olu, uzber sāli un ķimenes. Ar speciālo nazi sagriež strēmelītēs, liek uz plāts un cep zeltaini brūnus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.