Foto – Shutterstock

  15

Mobilo operatoru izdevīgākie piedāvājumi

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Lasīt citas ziņas

Ja internetu nu nemaz nevēlaties, bet sarunas un SMS neierobežotā daudzumā gan gribat:

“LMT Brīvība” – 12,90 eiro mēnesī par bezlimita sarunām un SMS Latvijā un Eiropā.

CITI ŠOBRĪD LASA

“LMT” tīklā esošais “Amigo” pēcapmaksā piedāvā bezlimita zvanus un SMS Latvijā un 200 MB internetu par 7,99 eiro mēnesī.

“Tele2” pavisam bez interneta nemaz neļauj palikt. Lētākais piedāvājums no 1. jūnija būs “Zelts 500 MB” – 8,49 eiro mēnesī par bezlimita zvaniem Latvijā un Eiropā, kā arī līdzi nāks 500 MB interneta Latvijā un Eiropā.

“Tele2” tīklā esošā “Zelta zivtiņa” pēcapmaksā no jūnija piedāvās bezlimita zvanus un SMS Latvijā par 6,49 eiro.

Arī “Bite” pilnīgi bez interneta neļauj palikt. Izveidots jauns tarifu plāns “Bite 100 MB”, kas par 6,50 eiro Latvijā ļauj runāt un sūtīt īsziņas, cik vien vēlaties. Uz Eiropu bez maksas varēsiet zvanīt 50 minūtes, kā arī piedāvājumā ietilpst 100 MB interneta.

Ja gribat labāko iespējamo piedāvājumu – bezlimita sarunas un SMS, kā arī labāko interneta pieslēgumu: 

“LMT Brīvība” + neierobežots internets Latvijā un 2,51 GB Eiropā. Tas viss par 24,89 eiro mēnesī.

“Amigo” piedāvā neierobežotu internetu, bezlimita sarunas un SMS Latvijā par 19,98 eiro mēnesī.

“Tele2” tarifu plāns “Zelts Bezlimits” – bezlimita internets Latvijā un 6 GB Eiropā. Tas viss par 21,99 eiro mēnesī.

“Zelta zivtiņa” piedāvā zvanus un SMS Latvijā par 6,49 eiro + 10 GB interneta mēnesī par 11,99 eiro – kopā 18,0 eiro.

“Bites” tarifu plāns “Neierobežots” – bezlimita datu apjoms Latvijā + 5 GB Eiropā, kā arī 12 mēnešu ekrāna apdrošināšana, neierobežots datu apjoms lietotņu lejupielādei un 12 mēnešus par velti arī antivīruss. Tas viss par 22,50 eiro mēnesī.

Reklāma
Reklāma

Atceļam viesabonēšanu: cenu celšanas hronoloģija

2016. gada 21. septembris – “Bite” maina tarifu plānus. Jaunums – pirmie Latvijā piedāvā mobilo internetu Eiropā lietot kā Latvijā. Respektīvi, internetu Eiropā var lietot tik, cik ļauj tarifu plāns, nojaucot robežu starp sērfošanu internetā Latvijā un Eiropā, padarot to par vienu veselumu. Tāpat uzņēmums jaunajā cenā piedāvā ekrāna apdrošināšanu un bezmaksas lietotņu lietošanu. Iznākums – cenu celšanās atkarībā no tarifu plāna (ja bija piešķirta atlaide, tā saglabājās).

2016. gada 1. novembris – “LMT” maina tarifu plānus. Jaunums – pirmie Latvijā piedāvā fiksētu mēneša maksu par neierobežotiem zvaniem un īsziņām visās Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) valstīs. Tiek likvidēts tarifu plāns “Neatkarība” (9,90 eiro mēnesī), tā vietā izveidots tarifu plāns “Brīvība” par 12,90 eiro mēnesī. Iznākums – cenu celšanās par 3 eiro, salīdzinot ar klientu vecajiem rēķiniem (ja bija piešķirta atlaide, tā saglabājās).

2017. gada 1. aprīlis – “LMT” atceļ arī viesabonēšanu internetam Eiropā (kā “Bite”), izveidojot trīs dažādus datu plānus.

2017. gada 25. aprīlis – “Bite” līdzīgi kā “LMT” atceļ viesabonēšanu sarunām un īsziņām Eiropā, kā arī kompānija cenā iekļauj bezmaksas antivīrusu. Atkal mainās kompānijas piedāvātie tarifu plāni, augot vēl par 2 – 3 eiro mēnesī.

2017. gada 1. jūnijs – arī “Tele2” iet konkurentu pēdās un maina tarifu plānus – sarunas un īsziņas Eiropā bez maksas, bet internets Latvijā un Eiropā – atkarībā no izvēlētā tarifu plāna. Iznākums – cenu celšanās par 2,50 – 4 eiro, salīdzinot ar vecajiem tarifu plāniem (ja bija piešķirta atlaide, tā saglabājās).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.