Foto-Aija Geida

Sambuks no mellenēm un piparmētrām 0

Sambuks ir debesmannas paveids, tikai gaisīgāks nekā uzputenis. Lielākoties to gatavo no augļu vai ogu masas, saputojot kopā ar olu baltumiem.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
7 latviešu dīvainības, ko saprotam tikai mēs paši un kas mums šķiet absolūti normālas
Kurā gultas pusē tu guli? Izrādās, ka tas var daudz pastāstīt par tavu personību
RAKSTA REDAKTORS
“Gribēju nopirkt mazbērniem, bet apstulbu par cenu” – Dace vīlusies šī gada zemeņu cenā, bet vai tā tiešām ir augsta?
Lasīt citas ziņas

Mellenes kopā ar cukuru, piparmētru lapiņām un citrona sulu sablendē. Pārliek bļodā, pievieno olu baltumus un kuļ ar mikseri, līdz izveidojas gaisīga, viegla un krēmīga masa. Vislabāk garšo ar pienu vai vaniļas mērci. Sambuku pasniedz tūlīt pēc pagatavošanas, uzglabājot tas atsulojas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.