Foto-Aija Geida

Sambuks no mellenēm un piparmētrām 0

Sambuks ir debesmannas paveids, tikai gaisīgāks nekā uzputenis. Lielākoties to gatavo no augļu vai ogu masas, saputojot kopā ar olu baltumiem.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
TV24
“Kodolzemūdene jau pie Krievijas robežas, Putin, un vispār, amerikāņi, sākam izmēģināt savus kodolieročus!” Rajevs “atšifrē” Trampa pēdējos dusmu izvirdumus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Mellenes kopā ar cukuru, piparmētru lapiņām un citrona sulu sablendē. Pārliek bļodā, pievieno olu baltumus un kuļ ar mikseri, līdz izveidojas gaisīga, viegla un krēmīga masa. Vislabāk garšo ar pienu vai vaniļas mērci. Sambuku pasniedz tūlīt pēc pagatavošanas, uzglabājot tas atsulojas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.