
Foto – Bonappetit.lv
Seleriju un ābolu salāti 0
Pagatavošana
Selerijas sakni nomizo un sarīvē uz smalkās rīves. Ābolu nomizo un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Krējumam pievieno sāli, smalki sagrieztus zaļumus, mārrutkus un svaigi spiestu citrona sulu, pārlej ar to selerijas un ābolus, samaisa.
Salātus kārto traukā un pasniedz uzreiz.
Reklāma
Reklāma
Recepti piedāvā:
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
