Foto – Bonappetit.lv
Seleriju un ābolu salāti 0
Pagatavošana
Selerijas sakni nomizo un sarīvē uz smalkās rīves. Ābolu nomizo un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Krējumam pievieno sāli, smalki sagrieztus zaļumus, mārrutkus un svaigi spiestu citrona sulu, pārlej ar to selerijas un ābolus, samaisa.
Salātus kārto traukā un pasniedz uzreiz.
Recepti piedāvā:
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievu mērs ir pilns: tiešraides laikā viņi turpina uzbrukt Putinam, “apmētājot” viņu ar vēl neērtākiem jautājumiem




