Foto – Fotolia

4. Iecietības periods 1

Šajā posmā partneri iegūst viedumu. Strīdiem vairs nav tik dramatisks raksturs, jo abi zina, ka strīds beigsies, bet attiecības nepieciešams turpināt. Abi partneri dara visu, lai attīstītu sevī iecietību, ar gadiem viņi iegūst dzīves gudrību. Tas ir likums.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Lasīt citas ziņas

5. Cieņas periods
Šis ir pirmais patiesas mīlestības posms, jo līdz tam mīlestības vēl nebija. Partneri sāk saprast savus pienākumus, domājot nevis par to, kas viņam pienākas no otra partnera, bet gan par to, ko viņš pats var darīt un sniegt savam mīļotajam.

6.Draudzības periods
Šajā periodā partneri kļūst viens otram ļoti tuvi. Viņi uzticas viens otram kā pašiem tuvākajiem draugiem. Draudzības periods paver ceļu uz patiesu mīlestību.

CITI ŠOBRĪD LASA

7. Patiesas mīlestības periods
Līdz patiesas mīlestības periodam cilvēki iet ļoti ilgu laiku, kopīgi pārvarot sarežģītus dzīves posmus un situācijas. Patiesa mīlestība nav kaut kas, kas negaidīti nokrīt no debesīm, kā daudzi uzskata. Patiesai, pieaugušai mīlestībai cilvēks nobriest pakāpeniski, atsakoties no sava egoisma un aizspriedumiem.

Avots: “mirror-venus.ru”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.