Publicitātes foto

Deivids Berkovics 0

1976. un 1977.gadā Ņujorkas iedzīvotājus terorizēja sērijveida slepkava, kurš savus upurus galvenokārt nogalināja nošaujot. Policija vairāk nekā gadu nevarēja slepkavam sadzīt pēdas. Kad beidzot tas izdevās, noziedznieks tika identificēts kā Deivids Berkovics, pazīstams arī kā Sema dēls. Kopumā viņš atņēma dzīvību sešiem cilvēkiem un vēl septiņus citus nopietni ievainoja.

Reklāma
Reklāma
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 69
Pirmās pazīmes jau ir: Bijušais NATO komandieris brīdina par Kremļa iespējamiem uzbrukuma plāniem saistībā ar NATO mācībām Baltijas jūrā 121
Lasīt citas ziņas

Ļaunprātis atzinās visās slepkavībās un apgalvoja, ka vainīgi esot dēmoni. Turklāt Berkovics stāstīja, ka dēmoni nebija apsēduši viņu pašu, bet gan kaimiņa suni, kurš licis viņam pastrādāt nežēlīgos varas darbus.

Berkovicam piesprieda sešus mūža ieslodzījumus. 90.gadu vidu viņš mainīja savu liecību, apgalvojot, ka esot darbojies sātaniskā kultā, kas pamudinājis pastrādāt rituālas slepkavības. Vēlāk viņš atzinās, ka esot melojis par dalību sātaniskā kultā un slepkavojis seksuālu kompleksu dēļ.

CITI ŠOBRĪD LASA

Par Berkovica pastrādātajiem noziegumiem ir sarakstītas vairākas grāmatas un uzņemtas dokumentālās filmas, bet režisors Spaiks Lī radījis mākslas filmu “Sema vasara”.

Džordžs Lukinss

1778.gadā angļu šuvējs Džordžs Lukinss paziņoja, ka ir dēmonu apsēsts. Vīrietis kliedza un izdziedāja dažādas necilvēcīgas skaņas. Kaimiņi, kas bija nobažījušies par viņa arvien biedējošāko uzvedību, vērsās baznīcā pēc palīdzības. Lukinss 20 mēnešus pavadīja slimnīcā, taču ārsti viņam nespēja palīdzēt, un tika secināts, ka viņa dīvainās uzvedības cēlonis ir apsēstība ar dēmoniem.

Lukinss bija ļoti vardarbīgi noskaņots – viņš paziņoja, ka ir pats Sātans, rēja kā suns un dziedāja reliģiskas himnas no otra gala. Kad vīrietis nāca klajā ar paziņojumu, ka viņā iemājojuši septiņi dēmoni, kurus var izdzīt tikai septiņi mācītāji, palīgā nāca baznīcas pārstāvji. Kad eksorcisma ceremonija bija beigusies, priesteri apgalvoja, ka Lukinss ir atbrīvots no dēmoniem. Pats Lukinss iesaucās “Lai slavēts Jēzus Kristus”, tad sāka lūgt Dievu un pateicās priesteriem.

Mistikas un šausmu trilleris “Outcast”

Mistikas un šausmu trilleri “Outcast” kopīgi ar filmstudiju “FOX International Studios” radījis Roberts Kirkmans, slavenā komiksa un seriāla “Staigājošie miroņi” veidotājs. “Outcast”, kura pamatā ir Kirkmana un mākslinieka Pola Azasetas veidots komikss, stāsta par kādu jaunu vīrieti, vārdā Kails Bārnss, ko piemeklējis traģisks liktenis – viņu visu dzīvi vajā dēmoni un ar viņu notiek dažādas pārdabiskas lietas.

Kails satiek mācītāju Reverendu Andersonu, kurš arī cieš no dēmoniem un uzskata, ka ir karavīrs Dieva svētajā karā pret ļaunajiem spēkiem uz Zemes. Kopā ar evaņģēlistu Kails dodas ceļojumā, lai atbrīvotos no dēmoniem un atgūtu normālu dzīvi. Taču tas, ko vīrietis atklāj, var uz visiem laikiem izmainīt viņa un pasaules likteni. Šis ceļojums būs šausminošs, elpu aizraujošs un neticams lēciens nezināmajā.

Reklāma
Reklāma

Skaties seriālu “Outcast” televīzijas kanālā “FOX” no 4.jūnija, sestdienās, plkst. 22.00!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.