Foto-Baiba Buceniece

Siera kūka ar Selgas cepumu pamatnīti 0

Sastāvdaļas – 360 g Selgas cepumu, 200 g sviesta, 360 g kausētā siera, 500 g krējuma, 3 olas, 230 g cukura, 4 g kartupeļu cietes, 1 citrons.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Cepumus sadrupina, pievieno izkausētu sviestu. Masu izlīdzina tortes cepamformā, uz brīdi ieliek ledusskapī. Kausēto sieru sajauc ar krējumu, pievieno olas, cukuru, kartupeļu cieti, citrona sulu, pierīvē citrona miziņu. Saputo, pārlej pār cepumu masu. Cep cepeškrāsnī 1,5 stundu 100 grādos, līdz kūkas virsma gaiši brūna.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.