Foto-Baiba Buceniece

Siera kūka ar Selgas cepumu pamatnīti 0

Sastāvdaļas – 360 g Selgas cepumu, 200 g sviesta, 360 g kausētā siera, 500 g krējuma, 3 olas, 230 g cukura, 4 g kartupeļu cietes, 1 citrons.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Valsts svētku un Ziemassvētku galda gardumiņš – nēģīši! To cena šobrīd liek noreibt uz līdzenas vietas
Kokteilis
Viņus ātri var atpazīt: 16 brīdinājuma pazīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
“Papucim būtu derējis pamācīties no dēla…” Sieviete vīlusies piedzīvotajā izrādes laikā, citi “vainīgo” aizstāv 7
Lasīt citas ziņas

Cepumus sadrupina, pievieno izkausētu sviestu. Masu izlīdzina tortes cepamformā, uz brīdi ieliek ledusskapī. Kausēto sieru sajauc ar krējumu, pievieno olas, cukuru, kartupeļu cieti, citrona sulu, pierīvē citrona miziņu. Saputo, pārlej pār cepumu masu. Cep cepeškrāsnī 1,5 stundu 100 grādos, līdz kūkas virsma gaiši brūna.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.