Foto – Shutterstock.com

Siera plācenīši ar pētersīļiem. Viegla brokastu recepte 7

Autors: “Praktiski.lv”

Sastāvdaļas
1/2 glāze miltu
40–50 g siera
1 ola
neliels saišķītis pētersīļu
2–4 ēdamkarotes piena
1 ēdamkarote olīveļļas
šķipsniņa svaigi maltu melno piparu
šķipsniņa jūras sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
“Beidzot arī Latvijā tas ir noticis! Nē, garšo pēc plastmasas!” Vietējie gardēži pretrunīgi vērtē revolūciju veikalu plauktos
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1. Sieru sarīvē uz rupjas rīves, pētersīļus sīki sasmalcina.
2. Sieru samaisa ar miltiem, olu un pētersīļiem, pievieno sāli, piparus. Lēnām pielej pienu. Mīklas konsistencei jāatgādina šķidrs krējums.
3. Uz pannas sakarsē olīveļļu un cep plācenīšus zeltaini brūnus.
4. Gatavos plācenīšus izkārto uz papīra dvieļa, lai uzsūktos liekās taukvielas.

Receptes autore – kulinārijas raidījumu vadītāja un aktrise Jūlija Visocka

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.