Foto – Shutterstock

Siera un biezpiena “aploksnītes” ar ķiršu mērci. Garšīgi! 0

Pagatavošana

No miltiem, biezpiena, muskatrieksta un sāls pagatavo mīklu.

Reklāma
Reklāma
Peldēšanās var beigties ar kājas amputāciju: Baltijas jūrā ir labvēlīgi apstākļi ļoti bīstamām baktērijām
Kokteilis
Skorpioni neflirtē, bet Dvīņi ir īsti meistari. Flirta horoskops visām zodiaka zīmēm
Gribas ceļot, bet maciņš neļauj? Trīs skaistas un lētas valstis, kurp doties no Latvijas
Lasīt citas ziņas

Pagatavo pildījumu: sieru sarīvē uz smalkas rīves, sajauc ar olu, citrona miziņu un izmērcētām un sasmalcinātām rozīnēm.

Mīklu plāni izrullē uz miltiem pārkaisīta dēlīša, sagriež kvadrātiņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz kvadrātiņiem liek pildījumu, saloca trijstūrīšos, aizspiež maliņas.

“Aploksnītes” pārziež ar olu un apcep sviestā no abām pusēm.

Ķiršus sakarsē kopā ar citrona sulu, pielej aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti, samaisa.

Pārlej “aploksnītes” ar ķiršu mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.