Foto-Shutterstock

Siera vafelītes – gardas un kraukšķīgas 1

Šīs vafelītes izdodas neparasti kraukšķīgas, plānas, gaisīgas. Atgādina krekerus vai čipsus. Lieliski garšo ar alu.

FOTO. Bērnudārzs, par kuru runā visa Latvija – tik grezna Ziemassvētku pasaka, šķiet, citviet nav redzēta
Kokteilis
Tikai šīs četras zodiaka zīmes mirdzēs visu 2026. gadu: kas tās sagaida
Kokteilis
Ziemassvētki – brīnumu laiks, bet daļai zodiaka zīmju pārstāvju tās ir tīrās mocības! Uzzini, kuras zīmes patiesībā necieš šos svētkus
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 200 g cieta siera, 200 g margarīna, 2 olas, 250–300 g miltu, 200 ml gāzēts minerālūdens, 1 tējkarote sodas, 1 tējkarote sāls.

Pagatavošana.

Margarīnu izkausē, sieru sarīvē. Visas sastāvdaļas savieno un ļoti rūpīgi samaisa, lai masa būtu viendabīga, bez kunkuļiem. Iegūtajai masai jābūt bieza krējuma konsistencē. Ja masa sanāk pašķidra, pievieno vēl miltus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Iepriekš uzsildītā vafeļu pannā liek mazas piciņas, lai veidojas nelielas vafelītes. Panna nav jāietauko, jo mīkla ir diezgan trekna. Vafelītes cep līdz zeltainai krāsai (apmēram 40–45 sekundes).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.