Foto-Shutterstock

Siera vafelītes – gardas un kraukšķīgas 1

Šīs vafelītes izdodas neparasti kraukšķīgas, plānas, gaisīgas. Atgādina krekerus vai čipsus. Lieliski garšo ar alu.

“Savienojums patiesi ir pārrauts!” “The Atlantic” atklāj Eiropas reakciju uz ASV negaidīto lēmumu
Kokteilis
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 200 g cieta siera, 200 g margarīna, 2 olas, 250–300 g miltu, 200 ml gāzēts minerālūdens, 1 tējkarote sodas, 1 tējkarote sāls.

Pagatavošana.

Margarīnu izkausē, sieru sarīvē. Visas sastāvdaļas savieno un ļoti rūpīgi samaisa, lai masa būtu viendabīga, bez kunkuļiem. Iegūtajai masai jābūt bieza krējuma konsistencē. Ja masa sanāk pašķidra, pievieno vēl miltus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Iepriekš uzsildītā vafeļu pannā liek mazas piciņas, lai veidojas nelielas vafelītes. Panna nav jāietauko, jo mīkla ir diezgan trekna. Vafelītes cep līdz zeltainai krāsai (apmēram 40–45 sekundes).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.