Foto – Valdis Semjonovs

Siļķes tartars ar biešu emulsiju 0

Nomizotu, mazos kubiņos sagrieztu ābolu, sakapātu sarkano sīpolu, dilles un pētersīļus sajauc ar skābo krējumu, pieberot šķipsniņu sāls. Šo masu uz šķīvja kārto pirmajā kārtā. Pāri liek nelielos kubiņos sagrieztu siļķi, virsū – plānas redīsa šķēlītes. Blenderī sakuļ vārītu bieti ar augu eļļu, mazliet etiķa, sāls un cukura. Ar šo viendabīgo masu glīti rotā šķīvi. Kā rotājumu novieto arī vārītas paipalas oliņas pusītes.

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Deviņi” šefpavārs ALEKSANDRS PASEŠŅIKOVS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.