Foto – Bonappetit.lv

Sīpolklopsis – aukstās sezonas ēdiens 0

Pagatavošana

Gaļu sagriezt porcijas šķēlēs. Gaļas gabalus izdauzīt ar gaļas āmuru pēc iespējas plānāk, lai veidojas patiesi plāni gaļas gabali, pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un apcept. Gaļu pārlikt uz šķīvja.
Sīpolus nomizot un sagriezt šķēlītēs. Pannā izkausēt sviestu un apcept sīpolus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot nedaudz ūdens, apceptus gaļas gabalus un sautēt līdz gaļa mīksta.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

ēc nepieciešamības ik pa brīdim pieliet ūdeni. Kad gaļa gatava, to izņemt no mērces. Krējumu sajaukt ar miltiem, pieliet mazliet ūdeni, aptuveni 1/3 glāzes un pievienot sīpoliem. Maisot sautēt, kamēr mērce sabiezē.
Gaļu pasniedz pārlejot ar mērci. Klāt pasniedz vārītus kartupeļus vai kartupeļu biezputru.

Recepti piedāvā “Kurzemes Gaļsaimnieks” un

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.