Klasiskā lazanja. Tavam superrecepšu krājumam! 1

Sastāvdaļas
4 porcijām
1 sīpols
1 burkāns
2 ēdamkarotes olīveļļas
400 g jauktas maltās gaļas
1 tējkarote kaltēta timiāna
800 g konservētu tomātu
Sāls, pipari
2 ēdamkarotes sviesta
4 ēdamkarotes miltu
500 ml gaļas buljona
150 ml piena
500 g lazanjas plākšņu (bez mērcēšanas)
300 g rīvēta parmezāna siera
Sviests formas ieziešanai

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Lasīt citas ziņas

1. Sīpolu nomizo un sakapā, burkānu nomazgā, nomizo, sagriež ripiņās, visu pasautē sakarsētā eļļā. Pievieno malto gaļu, maisot visu apcep. Pārkaisa ar timiānu, pieliek tomātus, pieber sāli un piparus.

2. Sviestā apcep miltus, pielej gaļas buljonu. Vāra līdz sabiezēšanai, tad pielej pienu un pieber garšvielas. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 °C.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Ietaukotā cepešpannā ielej nedaudz mērces, ieklāj vienu kārtu lazanjas plākšņu, uz tām liek maltās gaļas kārtu. Pārkaisa ar daļu sarīvētā parmesana siera. Liek vēl vienu kārtu lazanjas plākšņu, atkal malto gaļu, atkārto, līdz izlietoti visi sagatavotie produkti, pārkaisa ar sieru. Cep cepeškrāsnī 40 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.