Foto – Shutterstock.com

Sīpolu zupa ar speķi un sieru māla podiņos 0

Sastāvdaļas – 1/2 glāzes sasmalcinātu sīpolu, 100 g plānās šķēlītēs sagriezta cūkas speķa, 3 glāzes ūdens, 200 g kaltētas baltmaizes, 3/4 glāzes rīvēta siera, krējums. sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 192
Lasīt citas ziņas

Sautējamā traukā apcep speķi, līdz iztek tauki. Līdzko šķēlītes kļūst kraukšķīgas, tās izņem no trauka, taukos liek sīpolus un sautē, līdz tie pārvēršas biezenī, pieber sāli, pielej ūdeni un vāra 30 minūtes.

Ņem baltmaizes šķēlītes, četras no tām apkaisa ar sieru un pa vienai liek četros māla podiņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katrai šķēlītei uzlej nedaudz krējuma, uzliek apceptā speķa gabaliņus. Tādā veidā uzliek vēl 3 kārtas, lai podiņš piepildītos līdz pusei.

Pārlej ar sīpolu zupu un 5 minūtes sautē karstā cepeškrāsnī.

Galdā pasniedz podiņos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.